carnaval 2019


Zondag 3 maart is er om 11.00 uur een carnavalsmis in de Petrusbandenkerk in Oisterwijk. Deze viering wordt georganiseerd door KansPlus Oisterwijk en omstreken. Hier komt alles samen wat met carnaval te maken heeft: Prins Nilles 1, boerenbruidspaar Marie en Henricus, Jeugdprins Styn, de jubilerende Zotte Mulders en onze Prinses Erna en Prins Martijn met hun eigen Raad van 11. Pastor Ad Verest gaat ons voor in deze viering en zoals vorig jaar is gebleken, past dat allemaal mooi samen. We zouden het heel fijn vinden om u te zien in deze speciale carnavalsmis! Wees gerust, u kan nog een kopje koffie drinken voor de optocht begint bij het Molentje, tegenover de kerk!

Op dinsdagmiddag 5 maart, hebben we onze carnavalsmiddag in wijkcentrum de Pannenschuur. We hebben al jaren deze locatie omdat het gemakkelijk te bereiken is voor jongeren en ouders. Daarnaast is het een mooie locatie waar onze jongeren de ruimte hebben. Het vraagt misschien wat meer organisatietalent voor u om langs te komen, maar we stellen het zeer op prijs als u met ons komt hossen! Deze middag wordt om 13.30 uur geopend door Prins Dorus van de Zotte Mulders! de zaal is al open vanaf 13.00 uur.
DJ Leroy en Joris zorgen voor de muziek. Een gouden duo!

Graag tot ziens dus op zondag 3 maart in de Petrusbandenkerk aan het Kerkplein in Oisterwijk en dinsdagmiddag op onze middag voor mensen met een beperking in Wijkgebouw de Pannenschuur, Lavendel 9 in Oisterwijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.