van ons meuddut!

Prins Danny en prinses Janneke nodigen u van harte uit bij de carnavalsmis op 11 februari in de Petruskerk in Oisterwijk. Prins Danny en Prinses Janneke zijn samen met hun raad van elf, zichtbaar aanwezig in deze viering.

Pastor Ad Verest en diaken Vincent te Plate gaan ons voor in deze viering. Traditiegetrouw inmiddels is het pianospel van Toine Smolders, de vrolijke liedjes gezongen door smartlappenkoor Jeremiade, met medewerking van Erik Potters Muziek.
Prins Nilles 1, jeugdprinses Marit met haar raad van elf, De Zotte Mulders met Prins Teunis, het boerenbruidspaar Willem en Sanne;
de hele crew is aanwezig. En uiteraard mag U ook niet ontbreken!
Nog nooit deze viering bijgewoond op de zondagmorgen met carnaval, of jaarlijks aanwezig? Het blijft een bijzondere zondagochtend, voorafgaand aan de optochten. Wilt u komen, van ons meuddut!!
Op dinsdagmiddag 13 februari, om 14.00 uur openen de Zotte Mulders de carnavalsmiddag in wijkcentrum Pannenschuur aan de Lavendel in Oisterwijk. Tijdens deze middag hebben mensen met een beperking de ruimte! Leroy is onze DJ ondersteund door Joris, een perfect duo. Tussen de carnavalskrakers door ontvangen we bezoekjes, is er karaoke en nuttigen we hapjes en drankjes, die onze sponsoren mogelijk hebben gemaakt.
Om 17.00 uur sluiten we deze gezellige middag af om weer tevreden terug te kijken op een geslaagde editie van het carnaval!
Wilt u er ook bij zijn? Van ons meuddet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.