zó ziede noggus we!

Bij Kansplus Oisterwijk e.o. zijn we gewend om uit te gaan van datgene wat je wél kan! Daarom zijn we op het idee gekomen om op een andere manier carnaval te vieren! Dit sluit ook aan bij het motto van Oisterwijk; zó ziede noggus wé!

Kansplus Oisterwijk is een belangennetwerk voor mensen met een verstandelijke beperking. Als vereniging treden we vaker zichtbaar naar buiten. Wie kent niet de carnavals mis op zondagochtend in de Petruskerk en heeft er niet een paar keer kunnen genieten van de lichtjestocht. Een hele stoet verlichtte vrachtwagens!

Om toch samen vanuit huis carnaval te kunnen vieren gaan we de lichtjestocht met carnaval combineren. Hoe?

We dagen jong en oud uit om een carnavalswagen te bouwen van lego, duplo, Playmobil, knexx, karton, kosteloos materiaal, klei, maakt niet uit wat of hoe. Een tekening is natuurlijk ook helemaal perfect. Leef je uit!

Zet het voor je raam, maak er een foto van en zet het op de facebookpagina: www.facebook.com/kansplusoisterwijk

Als je er lichtjes in doet hebben we ook een lichtjestocht! Iedereen die langskomt ziet jouw carnavalswagen. Zo hebben we toch weer iets om er op uit te trekken met carnaval in coronatijd, op een veilige manier! Een heuse carnavalsoptocht, alleen nu staan de wagens deze keer stil en loopt het publiek erlangs!